InvataSa
facebooktwittervimeogoogle-plus

inregistrare cont


intra in cont

Nu exista cursuri!

Ce este "InvataSa"?InvataSa te sprijina si te incurajeaza sa inveti lucruri valoroase pe altii si de altii.

De ce exista?

Vrem sa transformam Romania intr-un campus urias, fiecare adresa intr-o posibila locatie pentru invatare si pe fiecare dintre noi intr-un studento - profesor.

Cum?
Prin cursuri scurte, practice si gratuite, desfasurate intr-un context favorabil invatarii (pe care-l construim impreuna cu tine).

In mai multe cuvinte…:
La baza proiectului InvataSa sta conceptul de “consum in colaborare” (in engleza “collaborative consumption”). In plan educational, putem vorbi de invatare colaborativa.
Credem ca fiecare din noi are ceva valoros de impartasit si poate invata pe altii ceea ce stie. De aici pana la a da mai departe efectiv e un pas de vointa.
Cei implicati formeaza comunitatea studento-profesorilor. Tu alegi ce vrei sa fii: student sau profesor.

  • Daca alegi sa fii Student:
Inseamna ca te intereseaza o experienta de invatare si nu doar un curs clasic.
Inseamna ca vrei sa inveti lucruri intr-un timp mai scurt decat daca ai   invata singur pentru ca o faci impreuna cu cineva care a trecut deja prin asta.
Mai mult, intalnesti oameni cu interese comune ca ale tale si poti ajuta profesorul sa-si imbunatateasca abilitatile de a da mai departe.

  • Daca alegi sa fii Profesor:
Inseamna ai curajul sa iesi din zona de confort, vrei sa dai mai departe ceea ce stii si-ti place iar totodata vrei sa fii mai bun   imbunatatindu-ti capacitatea de predare.
Noi te ajutam sa gasesti o sala, sa iti promovezi cursul si lucram impreuna pentru a-ti lua din fiecare curs feedback valoros. Vrem sa cresti asa ca priveste InvataSa ca o oportunitate in care poti practica, gresi si invata continuu.
In functie de cursul tau si ce anume vrei sa imbunatatesti, faci parte dintr-o comunitate de practica