InvataSa
facebooktwittervimeogoogle-plus

inregistrare cont


intra in cont

Nu exista cursuri!

Cum functioneaza?Vrei sa inveti sa...?
  1. Inregistreaza-te! Atentie, chiar daca decizi sa te inscrii rapid folosindu-ti profilul de facebook, trebuie sa dai click pe butonul ADAUGA CONT din josul paginii.
  2. Alege-ti cursul la care vrei sa te inscrii.
  3. Citeste cu atentie descrierea cursului, a profesorului si eventualele comentarii
  4. Asigura-te ca nu intarzii!
ATENTIE!!! In cazul in care cursul nu are loc, indiferent din ce motive, toti cei ce s-au inscris vor fi anuntati cat mai rapid. Eventualele reprogramari le vei discuta direct cu profesorul.

Te asteptam la curs!


Vrei sa ne inveti sa...?
  1. Inregistreaza-te Atentie, chiar daca decizi sa te inscrii rapid folosindu-ti profilul de facebook, trebuie sa dai click pe butonul ADAUGA CONT din josul paginii  
  2. Da click pe butonul “Si tu poti tine cursuri” din meniu.
  3. Inscrie-ti cursul dand click pe butonul ”Inscrie-ti cursul” si completeaza toate campurile. O descriere completa si relevanta iti creste sansele sa atragi studenti!
  4. Daca esti multumit de descrierea pe care ai facut-o apasa butonul PUBLICA PE SITE. Daca vrei sa te mai gandesti, daca a aparut o urgenta de care trebuie sa te ocupi sau pur si simplu crezi ca maine vei fi mai inspirat apasa butonul SALVEAZA DRAFT.
  5. Anunta-ti prietenii ca esti studento-profesor si roaga-i sa te ajute sa-ti promovezi cursul. Noi sigur o vom face!  

Ce poti sa ne inveti?
Lucruri care-ti plac, pe care le stii sau pe care vrei sa le inveti si mai bine invatand pe si de la altii. Orice, atata vreme cat nu sunt lucruri indecente, ilegale sau imorale.

Cat dureaza cursurile?
De preferat, cursurile se vor tine dupa ora 17.00, in timpul saptamanii, pentru a fi accesibile tuturor celor ce sunt ocupati in timpul zilei. De aceea, recomandarea noastra este ca un curs sa nu dureze mai mult de 3 ore; asta ne va incuraja sa venim sa invatam chiar si dupa o zi de scoala sau de munca si ne va motiva sa ne concentram, in ciuda oboselii. Daca vrei sa tii cursul in weekend, o poti face de la ora la care doresti, dar iti recomandam aceeasi durata, ca sa ne ramana timp pentru orice altceva ne-am mai propus.

Unde poti tine cursul?
Cursurile se desfasoara fata in fata, nu on-line. Cel putin pentru moment. Daca subiectul se preteaza la orice locatie de tip ‘clasa’, poti alege una dintre locatiile partenere pe care le gasesti la sectiunea Resurse pentru profesori - Unde se pot tine cursuri. Ai o locatie preferata si vrei sa o impartasesti cu ceilalti profesori, inscrie locatia apasand aici.Daca ceea ce ne inveti necesita facilitati speciale, cheama-ne sa invatam in locurile pe care tu le consideri adecvate. De exemplu, pentru cursul "Invata sa plantezi pomi fructiferi", ar ajuta mult ca locatia aleasa sa fie gradina / livada/ parcul in care sa putem face asta cu adevarat.

Cati studenti poti avea intr-o singura sesiune de curs?
Iti recomandam sa stabilesti numarul maxim in functie de gradul de dificultate, natura continutului si de metoda pe care o vei folosi in a-l livra: prelegere, workshop, simulare, practica, prezentare interactiva etc.. Astfel, majoritatea participantilor vor avea posibilitatea sa adreseze intrebari si sa interactioneze atat cu tine, cat si cu colegii de grup. Numarul minim este de 3 studenti si aceasta este una din regulile comunitatii studento-profesorilor, din respect pentru cei care se inscriu. Cu alte cuvinte, daca ai 3 studenti inscrisi, trebuie sa tii cursul!